Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Molt bona acollida del Colour Festival organitzat per Saltats

Foto: Facebook
Foto: Facebook

La colla dels Saltats s’ha mostrat molt satisfeta amb el Colur Festival que es va desenvolupar ahir a la plaça de la Sardana. Unes 300 persones van comprar el tiquet que donava dret a sis bosses de colors i una consumició.

La festa va començar amb la recollida del material, tot seguit, hi va haver l’actuació de l’Associació Catalana de Bollywood. La Festa Holi, amb l’explosió de colors, es va iniciar al voltant de les dotze. Els participants, vestits de blanc, van acabar acolorits. El rseponsable de comunicació de Saltats ha ocmentat que els “va cridar l’atenció la participació de joves de 15 a 18 anys” que habitualment no prenen part d’aquest tipus d’activitats.

Ara, la celebració continuarà a les xarxes socials. Saltats ha convocat un concurs fotogràfic. Només cal penjar a les xarxes la fotografia etiquetant la colla de Saltats Engreskada i fer servir els hastags #ColourFestival o #HoliSaltats. El termini per prendre-hi part finalitza dimecres a les 24 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies