Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

L’alcalde de la Llagosta reclama a l’Institut Català de la Salut la construcció del nou ambulatori

CAP la LlagostaL’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, ha demanat aquest dilluns al matí als responsables de l’Institut Català de la Salut (ICS) la construcció d’un nou Centre d’Assistència Primària per garantir i millorar el servei que rep la ciutadania. Sierra ha constatat que la Generalitat ha aturat per raons econòmiques “tots els projectes de construcció de nous ambulatoris a Catalunya” i que “a la Llagosta l’ICS no començarà abans dels anys 2019 o 2020”.

Óscar Sierra ha explicat que “no és cert que algú hagi demanat que s’aturi la construcció d’un nou ambulatori a La Llagosta perquè la Generalitat ja té tots aquests projectes paralitzats”. L’alcalde ha recordat que la construcció d’un nou edifici per a l’ambulatori es podria fer al sector del Parc Popular que hi ha al costat de l’actual ambulatori, que toca amb el carrer de Vic, o fins i tot a la zona de Can Xiquet si durant els propers anys s’executa la urbanització d’aquest sector.

Publicitat

Publicitat

Més notícies