Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

Mireia Egea (CiU) vol fomentar la creació d’ocupació a la Llagosta

20150519_194759La candidata de Convergència i Unió a l’alcaldia de la Llagosta, Mireia Egea, considera bàsic fomentar l’ocupació a la nostra localitat. Egea assegura que donar feina és la millor política social.

L’alcaldable de CiU és avui la protagonista de la ronda d’entrevistes de Ràdio la Llagosta amb els candidats. Egea aposta per oferir incentius fiscals a les empreses que contractin veïns de la Llagosta.

La cap de llista convergent espera millorar els resultats de les darreres eleccions municipals i aposta també per la construcció d’un nou ambulatori, la rehabilitació de Can Baqué i un nou centre de dia per a la gent gran. Escolta l’entrevista.

Publicitat

Publicitat

Més notícies