Divendres, 24 maig 2024
16.4 C
La Llagosta

Festival Colours Saltats, una proposta primaveral per aquest diumenge

La plaça de la Sardana serà diumenge l’escenari del Festival Colours organitzat per la colla dels Saltats. Festival Colours és una festa de la primavera coneguda també com a Festa de l’Amor, d’origen hindú i que s’ha estès arreu del món. Els participants assisteixen vestits totalment de blanc.

Les persones interessades han de recollir prèviament un tiquet al preu de cinc euros. Els llocs de venda són els establiments Strawberry Shoes, Llagosta Language Center, Joamcars i Tejanos 85. El tiquet dona dret a sis borses de colors i una consumició.

El material es podrà recollir diumenge a la mateixa plaça de la Sardana, de 10.45 a 11.45 h A les 11 h hi haurà una actuació de Bollywood i les 11.55 h començara la Festa Holi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies