Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El Nou Casal acomiada el primer curs aquest divendres amb una festa

IMG_8716
Un moment de l’enregistrament del videoclip del Nou Casal

El Nou Casal celebra demà divendres la festa de final de curs. A partir de les 17 h, mares, pares, infants i monitors i monitores estan convidats a sumar-se a la gresca que ha preparat l’equip del Nou Casal per acomiadar el primer curs en funcionament del servei.

La celebració tindrà lloc al carrer Florida, davant de l’equipament, i comptarà amb jocs d’aigua, l’actuació del grup de diables Llagostes de l’Avern i la projecció del videoclip de la cançó del Nou Casal, que ha estat enregistrat amb el suport de la Unitat d’Imatge i Comunicació de l’Ajuntament.

El Nou Casal tornarà a obrir les portes a la tardor, un cop comenci el curs escolar. Tot i així, durant l’estiu romandrà obert el Casal Jove -que es va inaugurar fa dues setmanes-, destinat a joves de 13 a 20 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies