Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

El JH la Llagosta jugarà la semifinal de la Copa Federació contra el JH Mataró B

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta jugarà les semifinals de la Copa Federació de Segona Catalana contra el Joventut Handbol Mataró B, i no pas contra el Fornells. En un primer comunicat, la Federació Catalana d’Handbol havia informat que el segon classificat del grup B havia estat l’equip gironí, però finalment com a causa de la diferència de gols va ser el maresmenc.

Tant Fornells com Joventut Handbol Mataró B havien acabat en un triple empat amb el líder, el Sant Fost, amb 6 punts cadascun. Finalment, Sant Fost va mantenir el primer lloc i el Joventut Handbol Mataró B va ser segon, classificant-se per a la fase final, i Fornells, tercer.

Tot i el canvi de rival, l’eliminatòria segueix a partit únic i al poliesportiu del Complex Esportiu Municipal El Turó però serà el diumenge a les 12 h. Els de la nostra localitat han vist el canvi d’equip amb bons ulls, ja que, segons apunten des del club, el joc del conjunt del Joventut Handbol Mataró B els hi pot afavorir per la seva forma de jugar. L’altre semifinal és entre el Sant Fost i les Franqueses.

Publicitat

Publicitat

Més notícies