Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

Alta participació en gran part de les activitats de la Festa de l’Esport

Fotografia via HC Vallg.
Fotografia via HC Vallg.

La Llagosta va celebrar la Festa de l’Esport el cap de setmana passat amb una alta participació en gran part de les activitats. Dissabte i diumenge es van organitzar diversos actes en una jornada impulsada per l’Ajuntament de la Llagosta i que compta amb la col·laboració de diverses activitats.

El dissabte al matí el Complex Esportiu Municipal el Turó va fer una Màster class de Body Combat i una de Zumba Family a l’avinguda de l’Onze de Setembre. Al mateix espai, el Gimnàs la Llagosta va fer una exhibició de judo.

Les activitats van continuar diumenge amb una gimcana i minipartits de l’Handbol Club Vallag; i amb ioga i tai-txi de l’Associació Espai de Tècniques Orientals. A més, a les deu del matí va tenir lloc la sortida de la passejada de marxa nòrdica, que va ser organitzada pel Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure.

La doble jornada d’activitats va acabar amb uns partits de de 3×3 de futbol sala a la plaça d’Antoni Baqué amb la supervisió del Futbol Sala Unión Llagostense i el Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure.

Publicitat

Publicitat

Més notícies