Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Neix el Casal Jove, un espai per a nois i noies de 13 a 20 anys

El Nou Casal ha inaugcasal jove 008urat aquest vespre el Casal Jove, un nou servei destinat a joves de 13 a 20 anys.

L’espai romandrà obert tots els dilluns, dimecres i divendres de les 19.15 a les 21.15 h. Tots els joves que hi participin podran gaudir de recursos com ara internet, jocs de taula o assessorament sobre diversos temes. A més, s’organitzaran periòdicament sortides, tallers, xerrades i sessions de cinema tenint en compte els suggeriments del jovent que utilitzi l’equipament.

Per gaudir dels recursos de l’equipament no cal inscripció prèvia, ja que un dels objectius principals del Casal Jove és posar a disposició dels joves un espai obert en què ells mateixos puguin decidir com fer-ne ús. En tot moment, això sí, el jovent estarà acompanyat de dos professionals, un monitor i una educadora social.

Amb l’objectiu de donar a conèixer a la ciutadania el Casal Jove, l’Ajuntament de la Llagosta ha celebrat avui a les 19.15 h una festa oberta a tothom amb música i pica-pica. La gresca tindrà lloc al Nou Casal, al carrer de la Florida número 12.

Publicitat

Publicitat

Més notícies