Dissabte, 18 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Saltats i Okinawa Team, solidaris amb les malalties rares

La colla dels Saltats i el gimnàs Okinawa Team organitzen demà una jornada solidària per recaptar fons per a la Fundació Sanfilippo i la Fundació Síndrome del 5P. Alhora, els organitzadors volen sensibilitzar sobre aquestes malalties rares.

La jornada, que es presenta sota el nom de Crazy Saltats Festival començarà a les 10 h amb una xocolatada al Parc Popular. A les 11 h hi haurà una exhibició d’arts marcials. Mitja hora més tard tindrà lloc un taller de Zumba júnior.

Els organitzadors han preparat per a les 12 h un espectacle infantil amb pallassos. A les 13.30 h hi haurà una botifarrada i, ja a la tarda, a les 18 h, es farà un taller de Zumba i ritmes africans. El festival acabarà amb un ball amenitzat per l’orquestra Mar i Cel. Durant tot el dia hi haurà una lligueta de futbolí humà, un circuit de bicis i jocs infantils.

Publicitat

Publicitat

Més notícies