Dissabte, 20 abril 2024
12.4 C
La Llagosta

ICV-EUiA demana el vot per sumar una majoria per tenir “un govern estable”

acte icveuiaEl candidat d’Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) a l’alcaldia de la Llagosta, Alberto López, ha demanat el vot de la seva formació per obtenir una majoria per governar. Ho ha dit durant l’acte central de campanya que ha comptat amb la participació del coordinador nacional d’ICV, Joan Herrera, i del coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet.

Durant el míting, Alberto López, ha remarcat la necessitat d’augmentar els actuals sis regidors del mandat que acaba. “És important tenir un govern que sigui estable i que tingui la capacitat i la força suficient per tirar endavant els reptes de futur que afronta la Llagosta en els propers 4 anys”, va dir López. El candidat d’ICV-EUiA ha demanat la confiança en la seva formació per continuar la tasca encetada fa 4 anys i ha parlat del “moment històric” que té la Llagosta per crear riquesa i generar ocupació com el projecte del sector de Can Pere Gil. A més, López ha valorat positivament el balanç del govern local dels darrers quatre anys i ha criticat l’oposició del PSC per no haver presentat propostes.

En aquest sentit, Herrera i Nuet han demanat el vot a favor de la llista d’ICV-EUiA per continuar amb un govern d’esquerres a la Llagosta. “Cal renovar la confiança i, si pot ser, ampliar-la. I per nosaltres la Llagosta és un bon exemple d’una alcaldia que es poden fer les coses de manera diferent”, ha dit Joan Herrera. Mentre que Joan Josep Nuet ha volgut remarcar que “avui ser d’esquerres és fer polítiques d’esquerres i no és dir-se d’esquerres. I tanta gent socialista i tanta gent d’esquerres que està d’alguna manera orfe pot trobar en ICV-EUiA un vot d’esquerres i que no els defraudarà”.

La campanya d’ICV-EUiA acaba aquest divendres amb dues trobades. La primera al Bar Memphis de la Llagosta amb el candidat Alberto López per aclarir dubtes del seu programa electoral de 18 a 19 h; i la segona serà digital, també amb López, de 19 a 20.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies