Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Un bon nombre de persones van gaudir el cap de setmana de la Fira de Sant Ponç

IMG_7964Centenars de persones van gaudir el cap de setmana de la celebració de la Fira de Sant Ponç de la Llagosta. El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre va acollir aquesta activitat dissabte i diumenge.

Durant la Fira de Sant Ponç, es van poder veure productes d’artesania i d’alimentació, i plantes remeieres, entre altres. També hi va haver una mostra d’oficis tradicionals com la fabricació de cistells, de pa amb forn de llenya o de treballs amb llaunes. A més, hi va haver atraccions infantils i inflables.

En aquesta ocasió, també han participat a la Fira de Sant Ponç Aspayfacos, Animalets, l’Escola de pintura de la Casa del Pueblo, Daora, la Llagosta amb el Sàhara i alumnes de l’Institut Marina, que van recollir diners per al Nepal.

El regidor de Cultura, Jesús Ríos, ha fet un balanç molt positiu de la Fira de Sant Ponç i ha destacat la presència d’entitats i d’alumnes de l’Institut Marina.

Publicitat

3 COMENTARIS

  1. Hem llegit la noticia i veiem que com entitat que va participar a la Fira de Sant Ponç al matí i a la tarda, fins a les 20h que vam recollir, no sortim a la noticia.
    Gracies

Comentaris tancats

Publicitat

Més notícies