Dissabte, 13 juliol 2024
25.2 C
La Llagosta

L’Onze de Setembre s’omple amb la Fira de Sant Ponç

El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre s’ha omplert durant el cap de setmana per la Fira de Sant Ponç. Centenars de persones s’han apropat a la fira per veure i comprar alguns dels productes artesans de la trentena de parades.

Durant la Fira de Sant Ponç s’han pogut veure productes d’artesania i d’alimentació, i plantes remeieres, entre altres. La fira és una de més tradicionals de la nostra localitat on també s’han pogut veure oficis tradicionals com la fabricació de cistells, de pa amb forn de llenya o de treballs amb llaunes. A més, hi ha hagut atraccions infantils i inflables.

Les entitats del municipi que han participat enguany han estat Aspayfacos, Animalets, l’Escola de pintura de la Casa del Pueblo, Daora, la Llagosta amb el Sàhara i alumnes de l’Institut Marina. La Fira de Sant Ponç està oberta fins al diumenge a les 21 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies