Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

ICV-EUiA demana el vot per continuar amb les polítiques socials al govern

Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) defensa la feina feta de l’equip de govern en polítiques socials durant la darrera legislatura i demana el vot per continuar desenvolupant més. La coalició ha començat amb els actes de campanya amb una carpa informativa i una trobada digital.

La coalició d’esquerres va encetar la campanya electoral amb una trobada digital el divendres amb el seu cap de llista, Alberto López. Mentre que el cap de setmana ha organitzat dues carpes informatives: dissabte a l’avinguda Onze de Setembre i diumenge al Parc Popular. Volem continuar amb la recuperació econòmica de l’Ajuntament de la Llagosta i també amb la importància que li donem a les polítiques socials, valora la número 2 de la llista d’ICV-EUiA, Virginia Jiménez.

La formació d’Iniciativa-Esquerra Unida ha programat més trobades digitals fins al 22 de maig entre els seus deu primers membres de la llista i també taules informatives a diversos emplaçaments com la plaça Cinto Pagès, la plaça d’Antoni Baqué, el Parc Popular i al passeig Pintor Sert. A més, faran dos mítings de campanya: el 17 de maig al Parc Popular i el 21 de maig a la plaça d’Antoni Baqué amb el coordinador d’ICV, Joan Herrera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies