Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera celebra durant el cap de setmana la Cruz de Mayo

Foto: Facebook Asociacion Rociera Andaluza
Foto: Facebook Asociacion Rociera Andaluza de la Llagosta

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta celebra aquest cap de setmana la Cruz de Mayo. L’entitat ha preparat un seguit d’actes oberts a tota la població que es desenvoluparan a la seva seu, situada al carrer de Girona, número 7.

La celebració començarà a les 18 h amb la Missa rociera i la benedicció de la Cruz de Mayo. Tot seguit, a les 19.30 h, actuaran els quadres de ball de l’entitat.

La festa continuarà diumenge. A les 12 h hi haurà la Trobada de cors rocieros amb el cor Al Alba de Santa Perpètua, el cor ACAT de Torelló, Sueño rociero del Centro Cultural Andaluz de Granollers i Jara y Romero de l’Asociación Rociera de la Llagosta. En finalitzar hi haurà potaje rociero, gratuït per a les persones sòcies de l’entitat, les no sòcies hauran de pagar 3 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies