Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

La Llagosta celebra aquest cap de setmana la Fira de Sant Ponç

Foto: Arxiu
Foto: Arxiu

El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre acollirà aquest cap de setmana la Fira de Sant Ponç. Una trentena de parades d’artesans i venedors de productes tradicionals tornaran a ocupar el passeig durant els dos dies que dura el certamen. Dissabte, sis d’entitats locals instal·laran els seus estands.

Les parades estaran obertes d’11  a 21 h. L’artesania, les plantes remeieres i els productes d’alimentació tindran novament una especial rellevància a la Fira de Sant Ponç, que és una de les més tradicionals de la nostra localitat. Durant el cap de setmana també es faran demostracions d’oficis com ara la fabricació de cistells, de pa amb forn de llenya i de treballs amb llaunes, entre d’altres. A més, a la Fira també hi haurà atraccions infantils i inflables.

Entitats de la Llagosta instal·laran també els seus estands per mostrar les seves activitats i projectes. Enguany, participaran a la Fira de Sant Ponç Aspayfacos, Animalets, l’Escola de pintura de la Casa del Pueblo, Daora, la Llagosta amb el Sàhara i alumnes de l’Institut Marina. Els estudiants de l’Institut, a més de recaptar diners per a fi de curs, recolliran fons per ajudar als damnificats pel terratrèmol del Nepal.

Publicitat

Publicitat

Més notícies