Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

Les Llagostes de l’Avern celebren dissabte la segona Trobada de Bèsties de Foc

Les Llagostes de l’Avern celebraran aquest dissabte la segona Trobada de Bestiari de Foc.La trobada començarà a les 17 h a l’llagostesdelavernavinguda de l’Onze de Setembre amb la plantada de bèsties. En aquesta ocasió, l’Espurna, la bèstia de la colla llagostenca, estarà acompanyada pel Bitxo del Torrent Mitger de Terrassa, el Gos Cancerver de Canovelles, el Drac Joan de Montcada i Reixac, la Tita de Piera i el Ceballot de Montornès. La Torradeta, la geganta de la Colla Gegantera de la Llagosta, també ha estat convidada.

A les 20 h, la comitiva de bèsties iniciarà una cercavila pels carrers de la Llagosta fins a la plaça de la Sardana. Un cop allí, cap a les 20.30 h, hi haurà l’exhibició de foc, en què la bèstia llagostenca dansarà el Ball de l’Espurna. El grup de rock local Supernova posarà el punt i final a la trobada amb un concert.

La primera trobada de bèsties de les Llagostes de l’Avern va tenir lloc el novembre passat durant la celebració de la Mostra d’Entitats. Enguany, la colla de diables ha decidit fer-la coincidir amb la Fira de Sant Ponç per atraure més públic i aprofitar l’ambient festiu de l’esdeveniment.

Publicitat

Publicitat

Més notícies