Diumenge, 21 juliol 2024
24.5 C
La Llagosta

Una cinquantena d’empresaris comparteixen informació sobre els seus negocis

Moment del networking empresarial
Moment del networking empresarial

Una cinquantena d’empreses de Llagosta i el nostre entorn han participat aquest matí al primer Open Getting Contact organitzat per l’associació d’empresaris del polígon, La Llagosta Industrial. L’acte s’ha desenvolupat al Centre Cultural.

El networking ha començat amb una xerrada sobre comunicació empresarial i ha comptat amb la presència de la presidenta de La Llagosta Industrial, Mònica Morte; l’alcalde de la Llagosta, Alberto López; i el regidor de Treball, Indústria i Formació Ocupacional, Adelino Macías.

La segona part de l’acte ha consistit en trobades per parelles on els empresaris compartien les seves necessitats i allò que podien oferir. L’objectiu era millorar les relacions comercials entre les empreses de la nostra localitat i els seus voltants. Aquestes trobades permeten als empresaris descobrir indústries i serveis propers que puguin convertir-se en el seus proveïdors.

A la trobada, els 50 empresaris han fet al voltant de 400 entrevistes. Això obrirà les portes a ampliar els seus negocis, generar noves vendes o abaratir costos.

Publicitat

Publicitat

Més notícies