Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

La Llagosta Industrial organitza el primer Open Getting Contact

L’associació d’empresaris del polígon de la nostra localitat, La Llagosta Industrial, organitza demà una trobada sota el nom d’Open Getting Contact. L’objectiu és crear tot un seguit de contactes entre empreses del nostre entorn i facilitar la seva relació comercial.

A la proposta de networking participaran una cinquantena d’empreses. La jornada tindrà dos elements claus, una xerrada sobre comunicació i les entrevistes creuades entre les empreses. L’agenda de trobades es fa segons les seves necessitats i la seva oferta.

La presidenta de l’Entitat, Mònica Morte, ha explicat que la idea és que les empreses es puguin conèixer i promocionar les relacions entre les diferents empreses de la Llagosta”.

Aquesta és la primera vegada que La Llagosta Industrial porta endavant una activitat d’aquest tipus. L’acollida de la proposta ha estat força acceptable, ja que en principi s’han cobert les 50 places previstes. El treball en xarxa empresarial de demà es farà al Centre Cultural a partir de dos quarts de deu del matí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies