Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

ICV-EUiA fa aquest vespre la presentació pública de la seva llista a les eleccions locals

Alberto López
Alberto López (imatge d’arxiu)

Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa presenta aquesta tarda al Centre Cultural la seva candidatura a les eleccions municipals. La coalició ha preparat un acte on donarà a conèixer a tots els membres de la llista. La presentació començarà a les vuit del vespre i comptarà amb la presència de Joan Coscubiela, diputat al Congrés, i David Companyon, diputat d’ICV-EUiA al parlament de Catalunya.

La llista d’Iniciativa – Esquerra Unida està encapçalada per l’actual alcalde, Alberto López, Virgínia Jiménez, Marta Melgar, Jesús Ríos, Jordi Alonso, Eva Miguel, Meritxell Carbonell, Raúl Suárez, Jose Luis Gutiérrez, Ana Gloria Marco, Sandra Damas, Ana Belén Cazorla, Raúl Pacheco, María Ángeles Martín, Juan Carlos Cerrudo, Ainhoa Lozano i Juan Antonio Cabezudo. Com a suplents estan Ángela Bolivar, Jonatan Mira, Javier Luengo i María Dolores Franco.

Publicitat

Publicitat

Més notícies