Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Els carrers d’escriptors tenen codi QR gràcies als alumnes de cinquè de la Gilpe

Els alumnes a la plaça de Pere Quart
Els alumnes a la plaça de Pere Quart

Aquest matí s’han instal·lat els codis QR elaborats pels alumnes de cinquè curs de Primària de l’Escola Gilpe de la Llagosta sota la placa d’onze carrers del municipi dedicats a escriptors i escriptores. El primer codi s’ha col·locat a la plaça de Pere Quart amb l’assistència dels mateixos alumnes, el director del centre, Héctor Gil, i de l’alcalde de la Llagosta, Alberto López.

Aquests codis permetran accedir a la informació dels onze autors que ha preparat la classe de cinquè de la Gilpe. A més de la biografia i imatges de cada un d’ells, també es poden escoltar fragments de la seva obra que han enregistrat els infants.

El projecte de l’escola Gilpe ha estat impulsat des de l’assignatura de Llengua Catalana. Per crear les eines informàtiques, han comptat amb el suport de l’assignatura d’Informàtica. Els alumnes han creat un web en el qual s’ha publicat la informació dels onze protagonistes de carrers llagostencs escollits: Anselm Clavé, Antonio Machado, Federico García Lorca, Frederica Montseny, Jacint Verdaguer, Maria Aurèlia Capmany, Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Montserrat Roig, Pere Quart i Víctor Català. Els codis QR que s’han penjat a les plaques permeten accedir directament a la informació de cada escriptor.

Publicitat

Publicitat

Més notícies