Dissabte, 13 juliol 2024
26 C
La Llagosta

Doblet de guanyadors del CE Montornès a la Cursa Popular ‘Els 10 de la Llagosta’

Dos atletes del CE Montornès han guanyat la categoria masculina i femenina de la 28a edició de la Cursa Popular ‘Els 10 de la Llagosta’, que s’ha disputat aquest diumenge. Iván Limia i Rus María Hernández han creuat la línia de meta en primer lloc. La prova de 10 quilòmetres, organitzada pel CE Fondistes i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Llagosta, ha comptat amb uns 900 corredors.

En categoria masculina Iván Limia, que ja havia guanyat l’edició de 2013, s’ha imposat a la prova llagostenca amb un temps de 32 minuts i 36 segons, en un final de cursa força ajustat. El segon classificat, Benito Ojeda, guanyadors de les edicions de 2008 i 2009, del club Adidas Domingo Catalán, ha arribat 3 segons després. El tercer lloc ha estat Miki Solé, del Ríos Running les Franqueses, amb un temps de 32 minuts i 51 segons.

En categoria femenina María Rus Hernández ha estat la guanyadora amb un temps de 42 minuts i 32 segons. En segon lloc ha arribat Silvia Cecillo, també del CE Montornès, 6 segons després de la guanyadora. I en tercera posició ha estat Jackeline Gómez, del CA Vilafranca, després de 43 minuts i 23 segons.

D'esquerra a dreta: l'alcalde, Alberto López; la millor atleta local femenina, Gemma Castilla; el millor atleta masculí local, Sergio Cabeza; i el regidor d'Esports, Jesus Ríos.
D’esquerra a dreta: l’alcalde, Alberto López; la millor atleta local femenina, Gemma Castilla; el millor atleta local masculí, Sergio Cabeza; i el regidor d’Esports, Jesús Ríos.

Els millors atletes locals han estat Sergio Cabeza i Gemma Castilla. El corredor masculí llagostenc més ràpid ha fet un temps de 39 minuts i 3 segons aconseguint el 74è lloc de la classificació general. Pel que fa a Castilla ha fet 50 minuts i 27 segons.

A les proves infantils de les minicurses, que s’han disputat abans de la de 10 quilòmetres, han pres part uns 200 participants.

L’organització de la Cursa Popular ‘Els 10 de la Llagosta’, el CE Fondistes, ha valorat positivament l’edició d’enguany, tot i haver suspès part de l’animació degut a la previsió de pluja. Tot i això durant la prova no hi ha hagut precipitacions i els corredors han gaudit d’una bona temperatura. Poc abans del lliurament dels premis s’ha fet un minut de silenci en record per un dels membres dels Fondistes, Robert Pérez Alonso, que va morir al gener a causa d’una aturada cardíaca després de completar un entrenament. La Cursa Popular ‘Els 10 de la Llagosta’ s’ha completat sense cap incident remarcable.

Publicitat

Publicitat

Més notícies