Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

Diumenge, se celebra la 28a Cursa Popular “Els 10 de la Llagosta”

Guanyadors de la 27ª edició de la Cursa
Guanyadors de la 27ª edició de la Cursa

La Llagosta acollirà diumenge la Cursa Popular “Els 10 de la Llagosta”, organitzada pel Club Esportiu Fondistes la Llagosta amb la col·laboració de l’Ajuntament. Uns 900 atletes prendran part d’aquesta competició, que arriba a la seva 28a edició.

La sortida es farà, com és habitual,al carrer de l’Estació, a l’alçada de l’Institut Marina. Els atletes començaran a córrer a les deu del matí. El recorregut serà bàsicament urbà i està homologat per la Federació Catalana d’Atletisme. Els participants tornaran a disposar de llebres que els ajudaran a saber el temps que porten en cada moment.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la cursa tant en categoria masculina com femenina; per al primer de cada categoria i sexe; per l’atleta més veterà i per al primer classificat local masculí i femení. Si algú bat el rècord de la prova rebrà 300 euros. A més, tots els corredors que acabin la cursa tindran com a obsequi una bossa amb diversos regals.

Omar Oughzif, de la Joventut Atlètica Sabadell, i Miriam Ortiz, de l’Agrupació Atlètica Catalunya, van guanyar l’edició número 27 de la Cursa Popular “Els 10 de la Llagosta”. Enguany s’espera la participació d’atletes d’elit catalans, com és el cas de Benito Ojeda, guanyador de la competició en més d’una ocasió.

Com sempre, la Cursa transcorrerà pels carrers de la Llagosta. Això provocarà talls de trànsit durant tot el matí. La Policia Local aconsella evitar els desplaçaments en cotxe mentre es disputi la competició.

Abans de la Cursa, se celebrarà la minicursa, amb tres categories, segons l’edat dels participants. La primera carrera començarà a les nou i deu del matí. El punt de sortida serà el mateix que el de la Cursa, davant de l’Institut Marina.

La Cursa comptarà amb la col·laboració d’entitats de la nostra localitat com ara l’Esplai Dijoc o la Colla Gegantera de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies