Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

S’amplia el període d’inscripcions de la cursa Els 10 de la Llagosta fins divendres

 

Sortida de la Cursa del 2014
Sortida de la Cursa del 2014

El Club Esportiu Fondistes la Llagosta ha ampliat el període d’inscripcions de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta fins divendres. La prova se celebrarà aquest diumenge i fins dijous ja s’han inscrit uns 840 corredors als 10 quilòmetres i uns 150 infants a la minicursa.

Els interessats s’han d’inscriure a la pàgina web de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta. Hi ha 1.100 inscripcions disponibles per a la cursa i 300 per a les minicurses. El preu de la inscripció és de 14 euros per als atletes no federats i de 13, per als federats; 4, en el cas de les minicurses.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la cursa tant en categoria masculina com femenina; per al primer de cada categoria i sexe; per a l’atleta més veterà i per al primer classificat local masculí i femení. Si algú bat el rècord de la prova, rebrà 300 euros. A més, tots els corredors que acabin la cursa tindran com a obsequi una bossa amb diversos regals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies