Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Els alumnes de l’escola d’adults mantenen una tertúlia amb l’alcalde

Trobada dels alumnes del CFA amb l'alcalde
Trobada dels alumnes del CFA amb l’alcalde

L’alcalde de la Llagosta, Alberto López, va mantenir ahir una trobada amb alumnes del Centre de Formació per a Persones Adultes de la nostra localitat. López va parlar amb assistents sobre diferents temes de l’actualitat local.

Alcalde i alumnes van estar conversant durant un parell d’hores. Els temes més destacats de la trobada van ser la Festa Major, la futura estació intermodal, els usos de l’actual polígon industrial de la Llagosta, la contaminació, la desafectació de les cases dels mestres i les beques menjador i els criteris per optar-ne a una, entre d’altres temes.

La pròxima tertúlia de l’alcalde tindrà lloc aquest divendres amb alumnes de Batxillerat de l’Institut Marina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies