Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

Mig miler de persones s’han inscrit ja per participar a la Cursa Popular de la Llagosta

Gairebé 500 persones s’han inscrit ja per participar en l’edició número 28 de la Cursa Popular Els 10 de la Llagosta, que se celebrarà el 19 d’abril amb l’organització del Club Esportiu Fondistes de la Llagosta. El període d’inscripció romandrà obert fins al 15 d’abril.

Els interessats s’han d’inscriure a la pàgina web del Club Esportiu Fondistes. Hi ha 1.100 inscripcions disponibles per a la cursa i 300 per a les minicurses. El preu de la inscripció és de 14 euros per als atletes no federats i de 13, per als federats; 4, en el cas de les minicurses.

Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de la cursa tant en categoria masculina com femenina; per al primer de cada categoria i sexe; per a l’atleta més veterà i per al primer classificat local masculí i femení. Si algú bat el rècord de la prova, rebrà 300 euros. A més, tots els corredors que acabin la cursa tindran com a obsequi una bossa amb diversos regals.

S’admetran inscripcions fins al 15 d’abril o fins que s’arribi als 1.100 inscrits. Per a les minicurses, també es pot fer la inscripció al Forn de pa Ribas, situat a l’avinguda del Primer de Maig.

Enguany, com a novetat, el dia 18, mentre es procedeix al lliurament de dorsals als participants, se celebrarà la primera Cursa de gegants, amb la col·laboració de la Colla Gegantera de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies