Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

La marxa pel desviament de la R3 aplega un bon nombre de veïns de la Llagosta i Santa Perpètua

Moment final de la manifestació
Moment final de la manifestació

Un bon nombre de persones van participar ahir a la marxa per reivindicar el desviament de R3 al seu pas per la Llagosta i Santa Perpètua i la seva connexió a la R8. La Plataforma d’Afectats de la R3 i l’Associació de Veïns Ciutat Jardí la Florida van convocar l’acte sota el lema Mou-te pel tren!

La marxa va tenir dues sortides. Una des de la plaça d’Antoni Baqué i l’altra des de la plaça de l’Estació, al barri de la Florida de Santa Perpètua de Mogoda. El recorregut va finalitzar al passeig de la Florida, sota la línia R8. Al punt de trobada, es va penjar una pancarta reivindicativa, es va fer una fotografia amb totes les persones assistents i es va llegir un manifest. L’acte va incloure el repartiment de premis del concurs de redacció sobre el desviament. Al certamen van participar 140 escolars d’entre 10 i 18 anys de la Llagosta i Santa Perpètua. La manifestació va acabar amb una botifarrada que va oferir el Casal Popular de Santa Perpètua.

A l’acte es van sumar els ajuntaments de les dues poblacions afectades, que van estar representats per l’alcalde de la Llagosta. Alberto López, i l’alcadessa de Santa Perpètua, Isabel García. Les dues administracions han demanat una reunió amb els responsables del Ministeri de Foment per tractar sobre aquest tema.

Publicitat

Publicitat

Més notícies