Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

La Llagosta se suma a la marxa per reivindicar el desviament del traçat de la R3

L’Ajuntament de la Llagosta s’ha sumat a la marxa organitzada per la Plataforma d’Afectats de la R3 que tindrà lloc diumenge. Amb el lema Mou-te pel tren! la plataforma cívica pretén continuar amb les reivindicacions per demanar el desviament del traçat de la línia de rodalies R3, al seu pas per la Llagosta i Santa Perpètua, i la seva connexió amb la R8 (de Martorell a Granollers).

A la marxa s’ha sumat l’Ajuntament de la Llagosta i també el de Santa Perpètua de Mogoda. Es faran dues sortides. Una des de la plaça d’Antoni Baqué a partir de les 11.30 h; mentre que la segona serà des de la plaça de l’Estació del barri de la Florida de Santa Perpètua de Mogoda a les 12 h. La marxa acabarà al voltant de les 13 h a Can Soldevila, a Santa Perpètua de Mogoda, on es llegirà un manifest i es donaran uns premis a les millors redaccions fetes d’entre els alumnes participants en un concurs de les escoles de la Llagosta i Santa Perpètua. L’acte acabarà amb una botifarrada popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies