Dimarts, 01 octubre 2024
24.4 C

Segon triomf del sènior femení de l’HC Vallag

El sènior femení de l’HC Vallag va guanyar contra l’Alcarràs, per 21 a 24. L’equip llagostenc s’imposava al descans per 12 a 14 i en la segona part va seguir amb el domini.

Aquesta és la segona victòria, en dues jornades, de l’HC Vallag, que colidera el grup B de la Primera Catalana amb quatre punts, els mateixos que el Montbui. El pròxim duel dels llagostencs serà diumenge, al Pavelló Antonio García Robledo a les 16 hores, contra el Sant Fost, que suma una victòria en l’únic partit que ha disputat.

Pel que fa al sènior masculí, va encaixar la segona derrota en dues jornades. El Vallag va perdre a la pista del Joventut Handbol Mataró B, per 39 a 23. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge, al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 hores, contra el Sant Cugat C, que ve de perdre contra el Sant Llorenç, per 29 a 23.