Dimecres, 02 octubre 2024
22.5 C

El FS Unión Llagostense guanya el Premià de Mar (3-0)

El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense va guanyar dissabte el Premià de Mar per 3 a 0 en partit disputat al Pavelló del Complex Esportiu Municipal El Turó. Els primers gols van arribar al final de la primera part. Álex Pérez va fer l’1 a 0 al minut 18 i, poc després, Sergio Saavedra va marcar el 2 a 0.

A la segona part, els de Jordi Pavón van dominar clarament. Youssef va anotar el 3 a 0 al minut 31. El FS Unión Llagostense és el quart classificat al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana amb 36 punts. El proper partit el jugarà a la pista de la Unió Futbol Sala Mollet, que és sisena amb 35 punts.

Per la seva part, el sènior B del FS Unión Llagostense va empatar el cap de setmana passat a un gol a la pista de l’Arenys de Munt B. L’1 a 0 va arribar al minut 25 i Joel Díaz va empatar a la segona part. El conjunt llagostenc és tercer al grup 1 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 38 punts. La propera jornada, rebrà la visita de l’Òrrius, que és el líder amb 46 punts.

D’altra banda, el sènior C del FS Unión Llagostense va caure dissabte per 7 a 2 a la pista del Quatre Camins. Alejandro Chozas i Jonathan Quintero van fer els gols llagostencs. Al minut 25, el resultat era de 3 a 2, però, després, els de la nostra localitat van encaixar quatre gols més. El FS Unión Llagostense C és vuitè al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 28 punts. Ara, rebrà la visita del Montornès, que és sisè amb 31 punts.