Dimarts, 01 octubre 2024
25.9 C

El FS Unión Llagostense tanca l’any amb una derrota a Alella (5-4)

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va perdre ahir el darrer partit de l’any a la pista de l’Alella per 5 a 4. Sergio Heredia va fer el 0 a 1 al minut 11. L’Alella va empatar poc després, però els llagostencs es van tornar a distanciar amb un gol de Sergio Heredia i un altre de Sergio Saavedra. Abans del descans, l’Alella va marcar el 2 a 3.

A la segona part, el FS Unión Llagostense va encaixar dos gols seguits. En el darrer minut, Álex Pérez va empatar i l’Alella va aconseguir el gol de la victòria.

El conjunt llagostenc és desè al grup 1 de Barcelona de la Segona Catalana amb 11 punts. El proper partit el disputarà el 14 de gener a casa contra el Castellterçol, que és quart amb 16 punts.

D’altra banda, el sènior B del FS Unión Llagostense va descansar el cap de setmana passat, ja que el seu partit a la pista del Racing Pineda va ser ajornat i es jugarà el 8 de gener.

Per la seva part, el sènior C va caure per 0 a 1 contra el Manlleu B i ara ocupa la quarta posició al grup 2 de Barcelona de la Tercera Catalana amb 16 punts.