Dilluns, 30 setembre 2024
24.5 C
La Llagosta

La plantilla de Lékué convoca una vaga indefinida contra el tancament

La plantilla de Lékué segueix amb les mobilitzacions per la situació d’estancament de les negociacions amb la direcció de la companyia, que manté la intenció de complir amb l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) i el tancament de la planta de la Llagosta. Per aquest motiu, el personal treballador de Lékué ha fet avui dilluns al migdia una concentració davant la porta de l’empresa, al número 16 del carrer de Barcelona, i ha convocat una vaga indefinida a partir de demà dimarts.

Fins a les portes de Lékué s’han apropat, al migdia, per donar suport als treballadors i treballadores l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra; la regidora d’Economia i Hisenda i diputada del PSC al Parlament, Conchi Jiménez; la regidora de Serveis Socials, Raquel Martínez; l’alcalde de Montcada, Bartolo Egea; i Guillem Sánchez, diputat del PSC al Parlament.

Les mobilitzacions de la plantilla de Lékué continuaran demà dimarts perquè s’encetarà una vaga indefinida, segons ha informat el comitè d’empresa a La Llagosta informa. La plantilla té com a objectiu capgirar l’actual situació de l’empresa i que la direcció retiri l’ERO, que afecta una quinzena de persones. A més, Lékué té la intenció de traslladar la resta de personal a unes oficines de Barcelona i tancar la planta de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies