Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz, campió d’Espanya sub-18 en salt d’alçada

El llagostenc Alejandro Muñoz ha guanyat el Campionat d’Espanya sub-18 en salt d’alçada. El saltador, vinculat amb el FC Barcelona, va imposar-se dissabte a l’estatal de pista coberta, que va tenir lloc a Sabadell.

Muñoz arribava a l’estatal amb el cartell de favorit després de guanyar el Campionat de Catalunya sub-18. Al Campionat d’Espanya sub-18, el llagostenc va fer valer la seva autoritat, tot i estrenar-se en la categoria d’edat enguany, per imposar-se amb un salt final d’1,99 metres, que superava en 2 centímetres al segon, Nicolás Clemente, de San Vicente. Alejandro Muñoz va fer un últim intent de salt de 2,02 metres, sense èxit, tot i que ja tenia assegurada la medalla d’or.

Aquesta temporada Muñoz ha celebrat un gran nombre d’èxits. En individual, ha guanyat els campionats de Catalunya i d’Espanya sub-18, i va aconseguir un desè lloc a l’absolut català; i en les competicions per equips, amb el FC Barcelona, va quedar subcampió català absolut i campió català sub-20.

Publicitat

Publicitat

Més notícies