Dimarts, 09 juliol 2024
24 C
La Llagosta

Més d’un centenar d’infants amb el Campus d’Estiu del CEM El Turó

Més d’un centenar d’infants participen setmanalment en el Campus Esportiu d’Estiu del CEM El Turó. El campus va començar el passat 25 de juny i es perllongarà en una primera etapa fins al 9 d’agost. Posteriorment, es reprendrà del 26 d’agost al 7 de setembre.

Des d’aquesta setmana, els infants tenen noves activitats, com ara un futbolí gegant o una pilota gegant. A partir del 15 de juliol arribarà una nova pista de joc amb el pickleball, que és un esport que combina les modalitats de tenis, pàdel i tenis taula. A banda d’això, es fan les activitats habituals amb un caràcter esportiu, lúdic i educatiu mitjançant esports, jocs i tallers, A més, hi ha activitats aquàtiques i totes se celebren dins de les instal·lacions del CEM El Turó, excepte alguna sortida puntual per a l’entorn urbà.

El campus en horari de matí se celebrarà de 9 a 13 h amb un preu per setmana i infant per 59,12 euros pels no abonats al CEM El Turó i de 53,38 euros als abonats. A més, l’oferta es pot complementar amb el servei d’acollida, de 8 a 9 h i de 13 a 14 h; servei de menjador, de 13 a 15 h; i d’horari de tarda, de 15 a 17 h. També hi ha descomptes per contractar packs de quatre setmanes al juny, el juliol, dues setmanes al setembre i per portar més d’un fill o filla.

Publicitat

Publicitat

Més notícies