Dilluns, 01 juliol 2024
20 C
La Llagosta

L’Oficina de Català tanca el curs 2023-2024 amb una trobada a Can Pelegrí

L’Oficina de Català de la Llagosta ha tancat el curs 2023-2024 amb una trobada a la sala polivalent de Can Pelegrí. L’activitat de cloenda ha reunit avui dijous a la tarda una dotzena d’usuàries d’entre els cursos Bàsic 1 i Bàsic 3 de català, el programa del Voluntariat per la Llengua i el de Tertúlies en Català.

La trobada ha començat amb una benvinguda de la regidora d’Atenció a la Ciutadania, Raquel Martínez, que ha felicitat a les persones que aquest curs han volgut aprendre o millorar la llengua catalana. “És molt important aprendre el català, que és la nostra llengua, però també ho és poder practicar-ho amb algú, que ens doni confiança per poder mantenir una conversa. És molt important el que feu”, ha destacat Raquel Martínez.

Durant la trobada, s’ha projectat un vídeo amb fotografies de les activitats celebrades durant l’últim trimestre, s’ha practicat un joc per parlar català entre les usuàries assistents, s’han lliurat els diplomes del curs i, finalment, s’ha fet un tast de plats típics de diversos països. “La gent ve molt motivada i amb ganes d’aprendre. Es crea un ambient molt agradable, tot i que al principi comencen molt tímids després fan amistat. És molt gratificant veure les seves evolucions”, ha destacat Ester Corts, responsable de l’Oficina de Català de la Llagosta.

Durant el curs 2023-2024 han participat 18 persones al Bàsic 1 i 12 al Bàsic 3, i s’han format deu parelles lingüístiques amb el Voluntariat per la Llengua, que l’últim dijous de cada mes s’han trobat en les Tertúlies en Català amb altres persones.

Les inscripcions pel curs 2024-2025 de català s’obriran a partir del setembre amb el Bàsic 1 i Bàsic 2.

Publicitat

Publicitat

Més notícies