Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Alejandro Muñoz, campió català sub-20 de clubs amb el Barça

Alejandro Muñoz ha guanyat el Campionat de Catalunya sub-20 de clubs a l’aire lliure amb el FC Barcelona. El llagostenc va participar dissabte en el català, que va tenir lloc a l’Estadi Municipal Joan Serrahima de Barcelona.

Muñoz va aconseguir la segona millor marca en la seva modalitat, en salt d’alçada. El llagostenc va aconseguir un registre de 2 metres, a tan sols quatre centímetres del primer classificat, Martí Cisse, del Cornellà Atlètic. A més, Muñoz va prendre part de l’equip de relleus del 4×100 metres amb un meritori primer lloc de la final B.

El FC Barcelona, amb Alejandro Muñoz, va guanyar el campionat català de clubs amb un total de 281 punts, per davant del CA Igualada (222 punts) i el Cornellà Atlètic (215,5).

Aquesta era la segona prova a l’aire lliure de la temporada per Alejandro Muñoz. El llagostenc també va participar fa més d’un mes en el Campionat de Catalunya absolut de clubs, amb triomf del FC Barcelona. Aleshores, Muñoz va saltar 1,95 metres, un registre que ara ha millorat en cinc centímetres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies