Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

El cadet EIE de vòlei, subcampió de les Finals Nacionals JEEC

El cadet masculí de les Escoles d’Iniciació Esportiva de vòlei ha quedat subcampió de les Finals Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. L’equip de formació de la nostra localitat va participar amb èxit en la final B de vòlei, que va celebrar-se fa una setmana a la localitat tarragonina de Vinyols i Els Arcs.

L’equip dirigit per Dante Marfil va plantar-se en la final de les finals nacional després d’imposar-se en la primera ronda contra Móra La Nova, per 3 a 1, i a les semifinals contra La Seu, per 3 a 1. En canvi, en la final, va caure contra el Roquetes, per 3 a 1, tot i que s’havia avançat en el primer set. “Estic molt orgullós de com ha evolucionat la temporada. És un equip que ha anat, clarament, de menys a més i ha acabat sent molt competitiu”, assenyala el tècnic, Dante Marfil, que explica que l’equip ha fet un pas endavant al tram final de la temporada en les disputes de les competicions territorials i nacionals.

El cadet EIE de vòlei va classificar-se per a les Finals Nacionals JEEC després de quedar en el segon lloc de les territorials. La pròxima temporada, part de l’actual equip cadet masculí de les EIE es planteja fer el pas de federar-se per competir amb el Club Vòlei La Llagosta en les lligues territroials de la Federació Catalana de Vòlei.

Publicitat

Publicitat

Més notícies