Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

El cadet masculí EIE, classificat per a les Finals Nacionals JEEC de vòlei

El cadet masculí de vòlei de les Escoles d’Iniciació Esportiva s’ha classificat per disputar les Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de 2024. L’equip de formació de la nostra localitat va participar dissabte, amb èxit, a la final territorial de Mataró amb un meritori segon lloc, que li ha valgut per passar a la fase final.

L’equip de l’EIE va perdre el primer partit de les fases territorials contra el CV Masnou, per 1 a 3, però va guanyar el segon, i definitiu partit, contra l’INS Berga, per 3 a 1. “L’equip va anar a totes, vam estar molt motivats. Estem molt contents perquè de la fase territorial hem acabat al segon lloc i ara veurem com va la fase final”, explica l’entrenador, Dante Marfil.

Les Finals Nacionals de vòlei dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya es disputaran el cap de setmana del 25 i 26 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies