Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

L’alumnat de 6è de Primària participa en les jornades multiesportives

Uns 160 alumnes de sisè de Primària de les quatre escoles de la Llagosta han participat en les jornades multiesportives intercentres, que organitza l’Ajuntament de la Llagosta. L’activitat s’ha celebrat avui divendres al matí en el Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Durant la trobada, s’han celebrat estacions d’handbol, bàsquet, circuit d’obstacles, pichi, shootball i trobar la bandera. L’objectiu amb aquests exercicis ha estat posar en pràctica les habilitats motrius bàsiques amb desplaçaments, salts, girs, llançaments i recepcions. A més, s’ha posat en valor les qualitats físiques de força, resistència, velocitat i flexibilitat.

La pròxima jornada multiesportiva serà el 31 de maig amb l’alumnat de P5.

Publicitat

Publicitat

Més notícies