Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Comencen les jornades multiesportives intercentres

Avui s’ha posat en marxa una nova edició de les jornades multiesportives intercentres que organitza l’Ajuntament de la Llagosta. L’alumnat de segon de Primària de les diferents escoles de la nostra localitat ha participat en diverses activitats al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Les jornades multiesportives es basen en treball per estacions en les quals es posen en pràctica les habilitats motrius bàsiques (desplaçaments, salts, girs, llançaments i/o recepcions) així com les qualitats físiques bàsiques (força, resistència, velocitat i flexibilitat).

El 3 de maig, serà el torn de l’alumnat de quart de Primària; el 17 de maig, del de sisè de Primària; i el 31 de maig del de P5.

Publicitat

Publicitat

Més notícies