Diumenge, 19 maig 2024
21.5 C
La Llagosta

L’aleví femení del CE La Llagosta guanya la lliga

L’aleví femení del CE La Llagosta ha guanyat la lliga del grup 5 del campionat de la Segona Divisió i ha pujat a la Primera Divisió. L’equip va celebrar dissabte el títol de campiones en l’última jornada amb una clara victòria contra el CE Llerona B, per 2 a 12. L’equip és entrenat per Marina Rísquez i José Manuel Rísquez.

Les llagostenques depenien d’elles mateixes perquè arribaven a l’última jornada en la primera plaça, amb un punt de marge amb l’equip segon, el Martorelles, que també va guanyar el seu partit contra la Roca Penya Blanc Blava B (5-1). L’aleví femení de La Llagosta ha acabat la temporada al primer lloc amb 64 punts i un balanç de 21 victòries, 1 empat i 4 derrotes. “El 80% de les noies de la plantilla van començar a fer futbol la temporada passada, que va ser molt complicada. Tot i això, les noies han fet una gran evolució i enguany han guanyat el títol de lliga més que merescut. Han fet una remuntada final perquè es van situar líders en les últimes jornades del campionat i han sabut mantenir-se al primer lloc”, explica el coordinador del club, José Ángel Venero.

El club s’ha bolcat amb l’aleví femení campió i la plantilla va fer la sacada d’honor del partit del primer equip masculí contra el Corró d’Amunt, que va acabar amb la festa per aconseguir la promoció d’ascens. A més, el club va donar un trofeu a cada jugadora i una copa a la plantilla per celebrar el títol de lliga al Camp Municipal de Fútbol Joan Gelabert. En l’acte, hi havia l’alcalde Óscar Sierra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies