Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

El primer equip del CE La Llagosta jugarà la promoció d’ascens

El primer equip del Club Esportiu La Llagosta jugarà la promoció d’ascens a la Tercera Catalana després d’haver-se classificat finalment en segona posició al grup 9 de la Quarta Catalana. En la darrera jornada de lliga, disputada aquesta tarda, els llagostencs s’han imposat per 4 a 0 al Corró d’Amunt, mentre que el Caldes B ha guanyat per 2 a 3 al camp del Martorelles B i s’ha proclamat campió de lliga.

Els jugadors i el cos tècnic del CE La Llagosta han saltat al camp quan ha acabat el seu partit i s’han esperat a conèixer el resultat final de l’enfrontament entre el Martorelles B i el Caldes B, que ha finalitzat més tard. Una victòria del Martorelles B hauria deixat fora de la promoció al conjunt de la nostra localitat. Finalment, una vegada confirmada la victòria del Caldes B, l’alegria ha estat immensa entre els llagostencs.

El partit contra el Corró d’Amunt no ha tingut gaire història. La Llagosta ha estat molt superior. El servei d’honor l’han fet les jugadores de l’aleví femení del CE La Llagosta, que avui s’ha proclamat campió de lliga.

La Llagosta ha pogut marcar al minut 1 en una acció de Roger. Poc després, el porter llagostenc, Dani Bueno, ha evitat el 0 a 1 amb una gran intervenció. El primer gol l’ha fet Corzo al minut 18.

Només començar la segona part li han fet un penal a Corzo que David Varón ha enviat al pal. Al minut 54, Dani Bueno ha hagut d’intervenir en una gran ocasió dels visitants. El 2 a 0 ha estat obra de Marc Sánchez al minut 57.

Alberto Joyera, en una gran acció individual per la banda esquerra, ha fet pujar al marcador el 3 a 0 i David Varón ha tancat la victòria amb el quart gol al minut 74.

A Martorelles, el Caldes B gairebé sempre ha anat per davant al marcador, però els llagostencs han patit fins que els ha arribat la confirmació del final del partit. Durant la jornada, s’ha viscut un gran ambient a les graderies. Encara no se sap ni quan ni contra qui jugarà el CE La Llagosta la promoció.

Publicitat

Publicitat

Més notícies