Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
Quan falten quatre jornades per acabar la temporada, La Llagosta ocupa el quart lloc, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 51 punts. La lliga està liderada pel Caldes B, amb 54 punts; segon, el Martorelles B, amb 53; i tercer, el Lliçà de Vall, amb 52, que aquesta passada jornada va empatar al camp del Corró d’Amunt (2-2). El pròxim duel dels llagostencs serà transcendental perquè visitarà el camp del Lliçà de Vall, dissabte a les 17.30 h. Cal recordar que el primer classificat pujarà directament a la Tercera Catalana i el segon farà la promoció d’ascens.

El CD Viejas Glorias ocupa el dotzè lloc, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb 26 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte, a les 17 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, contra el Masnou, líder amb 50 punts.

Handbol
L’HC Vallag ocupa l’onzè lloc, del grup B de la Segona Catalana, amb 19 punts i té un marge de quatre, amb el dotzè, el Cambrils. L’equip llagostenc aspira a quedar entre els onze primers classificats per passar a la nova Primera Catalana. El pròxim partit del Vallag serà dissabte a la pista del Sant Vicenç, que és setè amb 24 punts.

Futbol sala
El FS Unión Llagostense A ocupa el quart lloc del grup 1 amb 39 punts i es manté dins la lluita per l’ascens. L’equip llagostenc està a tres punts del tercer classificat, l’Alella; a quatre del segon, el Castellterçol -té dos partits pendents-; i a vuit del líder, l’Arenys de Mar. Diumenge, el sènior A visitarà la pista del Ciutat de Mataró B, que és setè amb 25 punts. Cal recordar que els dos primers classificats pujaran a la Primera Catalana i encara falten per jugar set jornades.

El sènior B de la Unión Llagostense és líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 51 punts i té un marge de vuit punts amb el segon, el CN Caldes C, i el tercer, el Vic. L’equip llagostenc visitarà diumenge la pista del Teia Futbol Cinc B, que és antepenúltim classificat.

El sènior C de la Unión Llagostense, al quart lloc del grup 1 de la Tercera Catalana amb 35 punts, visitarà dissabte la pista del cuer, el Ciutat de Granollers B.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta afrontarà aquest cap de setmana l’antepenúltima jornada de la fase de classificació de la Preferent. L’equip llagostenc visitarà el Vòlei Santpedor, penúltim amb un punt. La Llagosta ocupa el tercer lloc amb deu punts.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 rebrà dissabte el CB Cardedeu al CEM El Turó, a les 17.45 h. L’equip llagostenc és últim classificat de l’agrupació.

Petanca
El Club Petanca La Llagosta organitzarà juntament amb l’equip JDKSA, un Torneig de tripletes. El campionat ha esgotat les inscripcions amb un total de 32 equips amb 96 participants. L’activitat s’encetarà a partir de les 8.45 h i es preveu acabar al migdia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies