Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Jesica León publica el seu primer conte infantil amb ‘Vito el vampiro sin sangre’

Jesica León, de 34 anys i veïna de la Llagosta, ha publicat el seu primer conte infantil amb Vito el vampiro sin sangre. La llagostenca, que té estudis d’il·lustradora, va fer un curs a finals de l’any passat amb l’Editorial Gusanillo, que finalment ha estat l’empresa editora que ha fet la publicació del treball de León.

El conte explica la història d’un vampir que no sap espantar, en clau d’humor. “En el curs em van demanar fer una història i jo vaig entregar la del Vito, el vampir que no sap espantar. Finalment, la meva professora s’ha convertit en la meva editora”, explica Jesica León, que és l’encarregada de la història, les il·lustracions i els textos del conte infantil: “és un conte pensat pels infants que s’inicien en la lectura i volia que aprenguessin rient, així que les il·lustracions i els textos estan escrits en clau d’humor i amb un missatge de valors”.

Vito el vampiro sin sangre, amb 32 pàgines i totes elles il·lustrades, es va publicar el març passat per l’Editorial Gusanillo amb un preu de 12,50 euros i es pot comprar a les llibreries.

Publicitat

Publicitat

Més notícies