Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Thays Giménez publica un recull de poemes autobiogràfics amb ‘Dis(culpa) por eleg(irme)’

Thays Giménez, veïna de la Llagosta i de 27 anys, va publicar al febrer el seu primer llibre amb un recull de 92 poemes amb Dis(culpa) por eleg(irme). La publicació, amb gran part dels textos autobiogràfics, neix per la necessitat de l’autora d’explicar “la meva vida i traumes”, remarca la llagostenca.

El poemari tracta sobre diferents temàtiques, d’entre elles vivències traumàtiques, problemes psicològics, abusos sexuals i l’homosexualitat. “El projecte el vaig començar a escriure el novembre del 2022 i el desembre del 2023 ja estava gairebé acabat, tot i que durant uns vuit mesos vaig estar bloquejada. Jo tenia molt clar del que volia parlar, però costa molt quan es parla en primera persona. A més, els meus pares s’han assabentat de la majoria de coses pel llibre”, diu l’autora, que afegeix: “el llibre neix d’una teràpia amb el meu psicòleg. A més, vaig rescatar escrits de quan jo era petita perquè escric des que tinc ús de la raó. A través de la teràpia vaig donar forma als textos amb la veu d’adulta”.

El llibre s’ha publicat amb l’editorial Talón de Aquilés i té un total de 100 pàgines i quatre il·lustracions, fetes per la mateixa autora. El poemari es divideix en tres seccions, amb un total de 92 poemes. El preu de venda del llibre és de 20 euros i es compra directament mitjançant l’autora, Thays Giménez. La llagostenca preveu fer dues trobades amb els lectors per presentar el llibre: el 21 d’abril a la cafeteria Màgic, de la plaça Pere Quart; i el 23 d’abril, en la carpa de La Llagosta contra el càncer a la plaça d’Antoni Baqué.

Publicitat

Publicitat

Més notícies