Dimarts, 30 abril 2024
13.9 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta afronta el tram final de la Quarta Catalana amb les últimes cinc jornades i amb l’ascens en joc. L’equip llagostenc ocupa el quart lloc, del grup 9, amb 48 punts i té els dos primers classificats a tres punts, Lliçà de Vall i Caldes de Montbui B, primer i segon respectivament. Al tercer lloc hi ha el Martorelles B, amb 50 punts. La Llagosta rebrà dissabte, a les 18 h a casa, el Llinars B, antepenúltim amb 11 punts, amb la necessitat de guanyar i esperar l’ensopegada d’alguns dels tres primers classificats per escalar posicions. Cal recordar que el primer classificat pujarà directament i el segon farà una promoció d’ascens.

El CD Viejas Glorias, que ocupa l’onzè lloc amb 26 punts, visitarà diumenge el Clot, antepenúltim classificat amb 19 punts.

Handbol
L’HC Vallag visitarà dissabte la pista del primer classificat, Les Franqueses, que té un balanç de 20 victòries, 1 empat i 2 derrotes Tot i això, l’equip de la nostra localitat intentarà sorprendre el primer classificat. El Vallag ocupa el desè lloc amb 19 punts.

Futbol sala
El FS Unión Llagostense A ocupa el quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 36 punts i està a set de l’ascens, que ocupa al segon lloc el Castellterçol -amb un partit pendent-. El líder és l’Arenys de Mar, amb 44 punts i el tercer lloc està ocupat per l’Alella, amb 39. Dissabte, a les 19 h, la Unión Llagostense rebrà a la Unió FS Mollet, que ocupa l’11è lloc amb 16 punts i lluita per no baixar de categoria. A la primera volta, els llagostencs van perdre a la pista molletana, per 8 a 6. El duel es disputarà al CEM El Turó.

El sènior B de la Unión Llagostense, que és líder del grup 2 de la Tercera Catalana amb 48 punts, rebrà dissabte la Vall del Tenes B, setè amb 26 punts. El duel es jugarà al Poliesportiu Antonio García Robledo, a les 17.30 h.

El sènior C de la Unión Llagostense, cinquè amb 32 punts del grup 3 de la Tercera Catalana, rebrà dissabte el Dosrius, antepenúltim amb 17 punts. El partit es jugarà al CEM El Turó, a les 16.15 h.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta ocupa el tercer lloc, del grup de Promoció de Preferent amb set punts. Diumenge, rebrà al CEM El Turó, a les 10.30 h, el CV Sant Martí, líder amb 15 punts.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 té jornada de descans.

Poliesportiu
El CEM El Turó celebrarà el Dia mundial de l’activitat física, que s’escau el 6 d’abril, i el Dia mundial de la salut, del 7 d’abril, amb tres activitats esportives a l’aire lliure. Dissabte, el complex esportiu municipal muntarà dues activitats dirigides a la plaça d’Antoni Baqué amb una sessió de Glutebomm, a les 10.10 h, i, posteriorment, de Zumba, a les 11.10 h.

Diumenge, amb la col·laboració de la Regidoria d’Acció Esportiva, el CEM El Turó organitzarà una caminada fins al Pla de Reixac, a Montcada. La sortida tindrà lloc a les 9.30 h des de la porta de l’equipament municipal i el recorregut és de prop de 8,5 quilòmetres, amb una durada aproximada d’unes tres hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies