Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Rècord de Catalunya a l’Open Apnea Barcelona celebrat a la Llagosta

Al 8è Open Apnea Barcelona, que es va disputar ahir diumenge a la piscina coberta del CEM El Turó, es va trencar un rècord de Catalunya. Isabel Sánchez, del Club Apnea La Careta de l’Estartit, va fer 150,8 metres en la modalitat sense aletes. Sánchez és campiona d’Espanya en diverses modalitats i ostenta un bon nombre de rècords estatals.

L’Open Apnea era organitzat pel Club Apnea Barcelona (CAB), que té la seva piscina d’entrenament a la Llagosta. Aquesta és la tercera vegada que el CEM El Turó acull aquesta competició. Ahir es van disputar quatre modalitats: estàtica, busseig sense aletes, amb aletes dobles i amb monoaleta.

El Club Apnea Barcelona va fer diversos podis. El primer lloc a la modalitat estàtica va ser per Santi Deu. A la mateixa modalitat, Manuela Ceccoli va ser segona, la primera va ser Isabel Sánchez. A la modalitat sense aletes, el podi masculí va estar dominat pel CAB, amb Santi Deu, primer, i Tomás Valdés, segon. Inés Asensio va quedar segona.

A monoaleta femení el podi va ser íntegrament del CAB, amb el primer lloc de Soledad Musitu, el segon de Manuela Ceccoli i el tercer de Tamara Pintado. A monoaleta masculí, Marius Nogueras va ser segon.

A aleta doble, Jordi Rodríguez va ser segon. El mateix Rodríguez va obtenir dos guardons més, al més veterà i al debutant. Inés Asensio també va aconseguir el premi a la millor debutant.

El 8è Open Apnea Barcelona va comptar amb la participació d’una trentena d’esportistes, alguns arribats de València, Cantàbria o Madrid. Aquesta va ser la segona jornada per establir la classificació del Campionat de Catalunya. La primera es va fer a Barcelona i la tercera i darrera es farà a l’abril a Palafrugell. El Campionat de Catalunya és previ al Campionat d’Espanya, que se celebrarà al maig a Sabadell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies