Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

La 24a Lliga de dòmino se l’emporta l’Entidad Dominó La Llagosta A

L’Entidad Dominó La Llagosta A ha estat l’equip guanyador tant de la Lliga com de la Copa de dòmino de la nostra localitat. El segon classificat de la Lliga ha estat la Casa del Pueblo i el de la Copa, la Peña Bar Ramiro. La Lliga de dòmino ha arribat ja a la seva 24a edició.

El lliurament dels trofeus es va fer dissabte a la Peña Madridista de la Llagosta, amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra. Durant l’acte, també es va reconèixer a les millors parelles de cada un dels equips participants, que aquest any han estat sis, la Peña Bar Ramiro, la Peña Madridista, la Casa del Pueblo, l’Agrupació de Pensionistes i Jubilats i dos equips de l’Entidad Dominó La Llagosta. Cada equip estava format per quinze persones i unes sis parelles. En total, són 90 les persones que han pres part al Campionat de lliga.

L’entitat La Llagosta contra el càncer va oferir un obsequi als sis equips participants a la Lliga de dòmino de la nostra localitat.

La propera activitat que organitzarà l’Entidad Dominó La Llagosta serà el Torneig de Festa Major. Després començarà la 25a Lliga de dòmino, que se celebrarà d’una forma especial.

Publicitat

Publicitat

Més notícies