Dissabte, 27 abril 2024
16.2 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta ocupa el quart lloc, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 45 punts i està a tres punts de distància del líder, el Lliçà de Vall, i el segon, el CF Caldes B. Al tercer lloc hi ha la Molletense B, amb 47 punts. El pròxim rival dels llagostencs serà, teòricament, assequible. Dissabte, visitaran el camp del penúltim classificat, el Sentmenat, que encadena quatre derrotes.

El CD Viejas Glorias és onzè, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb 23 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà contra el cuer, el Pla de Boet B. El duel es disputarà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

Handbol
L’HC Vallag puja fins al novè lloc, del grup B de la Segona Catalana, amb 19 punts, i té un marge de sis punts amb el 12è classificat, el Poblenou B, que és la primera plaça que no passaria a la nova Primera Catalana. El pròxim partit de l’equip llagostenc serà diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo, a les 18 h, contra el Palautordera B, que és segon amb 32 punts.

Futbol sala
El FS Unión Llagostense A és quart, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 33 punts i té les places d’ascens a vuit punts. El pròxim partit serà el cap de setmana a la pista de l’Atlètic Català, que ocupa el novè lloc amb 20 punts. A la primera volta, els llagostencs van empatar a casa, 3 a 3.

El sènior B de la Unión Llagostense és líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 45 punts i un marge de cinc amb el segon, el Ciutat de Granollers, i el tercer, el CN Caldes C. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana a la pista del penúltim classificat, l’Escola Pia Mataró B.

El sènior C de la Unión Llagostense és sisè amb 29 punts, del grup 1 de la Tercera Catalana. El pròxim partit serà dissabte a la pista de l’AE 5 Tiana, que és vuitè amb 22 punts.

Goshindo
El Goshindo Ikigai Schools celebrarà dissabte la segona jornada de la Lliga Samurai Cup a la pista del CEM El Turó a partir de les 10 h. L’esdeveniment comptarà amb la participació d’altres gimnasos catalans i es disputaran les modalitats de shippo dori, kumite i chambara.

Dòmino
La Lliga de Dòmino de la Llagosta celebrarà dissabte, a les 12 h, l’acte de lliurament dels premis de la temporada al local de la Peña Madridista de la Llagosta. La lliga està organitzada per l’Entidad Dominó La Llagosta.

Apnea
El Club Apnea Barcelona, que entrena a la piscina coberta del CEM El Turó, organitza novament a la nostra localitat l’Open Apnea Barcelona, que enguany celebra la vuitena edició. El campionat aplegarà un bon nombre d’esportistes d’aquesta modalitat aquàtica de 9 a 13 h.

Bàsquet
Aspayfacos organitzarà dissabte, juntament amb l’AE Pompeu Fabra de Cardedeu, una jornada de bàsquet inclusiva en el CEM El Turó. L’activitat té com a principal objectiu fomentar la participació de persones amb diversitat funcional, física o cognitiva en l’esport del bàsquet. L’activitat, oberta a la ciutadania, s’encetarà a partir de les 17 h.

El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 té jornada de descans.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta té jornada de descans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies