Dissabte, 27 abril 2024
17.7 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta és líder, amb 45 punts en un triple empat amb Lliçà de Vall, segon, i CF Caldes B, tercer. Al quart lloc hi ha el Martorelles B, amb 44 punts. El pròxim partit del CE La Llagosta serà transcendental per la lliga perquè rebrà al tercer, el CF Caldes B, que encadena 13 partits sense perdre amb 11 triomfs i dos empats. Al partit de la primera volta, La Llagosta va empatar al camp calderí sense gols. El partit es disputarà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h.

El CD Viejas Glorias ocupa l’onzè lloc, amb 23 punts, del grup A de la Primera Divisió de veterans. El pròxim partit del Viejas Glorias serà dissabte al camp del Calella, que és vuitè amb 27 punts.

Handbol
L’HC Vallag ocupa el desè lloc, del grup B de la Segona Catalana, amb 18 punts i amplia el marge amb el 12è lloc fins als sis punts, que precisament ocupa el Cambrils. A més, el Vallag ha guanyat el gol average amb l’equip tarragoní perquè a la primera volta va empatar a Cambrils, 27 a 27. Cal recordar, que del segon fins a l’onzè classificat, obtindran el passi a la nova Primera Catalana, que és l’objectiu de l’equip llagostenc. El pròxim partit del Vallag serà diumenge a la pista del quart classificat, La Salle Montcada B. A la primera volta, els llagostencs van guanyar còmodament per 33 a 28.

Futbol sala
El sènior A del FS Unión Llagostense ocupa el quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 32 punts, i se situa a quatre del tercer, l’Alella; a sis del segon, l’Arenys de Mar; i a deu del líder, el Castellterçol. Precisament, el pròxim rival llagostenc serà el primer classificat, que encadena sis victòries seguides. Al partit de la primera volta, la Unión va perdre a la pista del Castellterçol, per 4 a 1. El duel es jugarà dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo, a les 19.15 h.

El sènior B de la Unión Llagostense és líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 39 punts, els mateixos que el segon, el CN Caldes C, i té dos més que el tercer, el Ciutat de Granollers. El pròxim partit serà diumenge, a les 12.15 h al Poliesportiu Antonio García Robledo, contra el cuer, el Sant Celoni.

El sènior C de la Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 29 punts, empatat amb el quart, l’Arenys de Munt B. Precisament, l’Arenys de Munt B és el pròxim rival llagostenc, dissabte al CEM El Turó a les 18 h.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 rebrà dissabte l’Alisos B al CEM El Turó, a les 16.15 h. L’equip llagostenc és cuer de la Territorial B.

Zumba
L’alumnat de 6è de l’Escola Sagrada Família estan recaptant fons per al viatge de final de curs. Diumenge, faran un Màster classe de Zumba oberta a tothom. Les reserves es poden fer a Glitters, Calçats Millenium, El Hilo rojo, Bar Emabassy, Cristina Herbodietètica i Bea Salón de belleza. El donatiu per participar és de 6 euros.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta té jornada de descans aquest cap de setmana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies