Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

La cinquena Mostra d’Entitats se celebrarà l’1 de juny

Una quarantena de persones vinculades amb el teixit associatiu de la Llagosta van participar en la primera reunió per preparar la cinquena edició de la Mostra d’Entitats. La trobada va tenir lloc ahir dijous a la Sala de Plens i va comptar amb la regidora de Participació Ciutadana, Eva Villanueva, i el tècnic municipal.

La Mostra d’Entitats no se celebra des del 2018 perquè el 2020 es va suspendre per la pandèmia de la Covid-19. En aquesta cinquena edició, la mostra se celebrarà l’1 de juny al passeig de l’Onze de Setembre, en horari d’11 a 21.30 h. “Després d’haver-se suspès el 2020, la finalitat de la Mostra d’Entitats d’enguany és tornar a mostrar-nos. L’objectiu és que les entitats us doneu a conèixer a la ciutadania”, va dir durant la reunió Eva Villanueva, regidora de Participació Ciutadana.

Durant la trobada, es va acordar que la mostra tingui un espai de tallers i activitats, un escenari, un servei de bar, un photocall i una zona per fer entrevistes a les entitats. A més, durant la mostra hi haurà un dinamitzador i acabarà amb una actuació musical a l’escenari. “Volem aprofitar la trobada amb totes les entitats per fer unes entrevistes, que ens serveixin per saber què feu, quines són les vostres necessitats i plans de futur. Aquestes entrevistes les penjarem, posteriorment, al nou portal d’entitats”, va explicar Villanueva.

Les inscripcions per participar en la Mostra d’Entitats es podran fer a partir de dilluns i el termini màxim per presentar-les serà el 15 d’abril. A partir d’aquí, es crearà un grup motor de la Mostra d’Entitats per acabar de concretar la trobada de l’1 de juny fent més reunions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies